Over ons

Ambitieus!

Th!nk solutions is een ambitieus, innovatief bureau dat een compleet aanbod van diensten en oplossingen levert op het gebied van strategie, operations en supply chain. We zijn gespecialiseerd in diverse marktsectoren en maken daarbij gebruik van het grote netwerk van Th!nk! 

Onze klanten worden zo in staat gesteld om hun organisatie verder te ontwikkelen en duurzame relaties op te bouwen.

Hoe wij dat doen?

“De oplossing van een vraagstuk is pas gerealiseerd als het geïntegreerd in de bedrijfsvoering en werkbaar is. Dit betekent dat de route geen rechte lijn kan zijn.”

Onze invalshoek is om uw organisatie te beschouwen en te ervaren vanuit verschillende invalshoeken. Waar kunnen we processen waarborgen? En op welke vlakken moeten we ons juist oriënteren op innovaties, kansen en mogelijkheden? We pellen complexe en evidente vraagstukken af, om tot de kern te kunnen doordringen. Zo kunnen we gefundeerde en weloverwogen instrumenten aanbieden, welke direct implementeerbaar zijn.

Het team

Geert-Jan van der Zon

Hallo! Ik ben een ervaren professional met een bewezen trackrecord in de vertaal-, groothandel- en lokaliseringsindustrie. Samenwerken kan alleen als je ieders kwaliteiten maximaal benut en er voor zorgt dat het vliegwiel optimaal draait. Dat vraagt om een goede aanpak en heldere afspraken waarbij de realisatie van een duurzaam rendement het doel is. Ik ben sterk in het verbinden van mensen en het mobiliseren van het netwerk.

Mijn expertise gebieden zijn: onderhandelen, bedrijfsplanning, operations management, strategie en sales optimalisatie, Business Development, marketing, preformance management, ERP transitie, export management en relatiemanagement. 

Anna van der Zon

Hoi! Ik ben een professional, die gedreven is om het voortouw te nemen, met een coöperatieve draai. Teamwork is de sleutel. Ik ben gemotiveerd en geniet ervan mijn creativiteit te gebruiken om projecten te coördineren, te ontwikkelen en om doelen te bereiken. Daarnaast is het mijn kracht om bruggen te slaan tussen mensen met verschillende meningen, culturen en nationaliteiten. Ik beheers goede communicatievaardigheden in meerdere talen.

Mijn expertise gebieden zijn: marketing, communicatie, CRM, exportmanagement (processen en documenten), logistiek en Business Development.