Blog nieuws

 

Belangrijke feiten, nieuws, wetenswaardigden of informatie of de beurzen die wij bezoeken. Dit vindt u hier.

Water desinfectie systeem


Created with Sketch.

Think solutions bereidt assortiment uit met Clairify 

20-7-2020
Think-solutions is salespartner van Claire Technologies per heden voor de door hun ontwikkelde water desinfectie systemen CLAIRIFY - powered by Quantum Disinfection.

Schoon en gezond water moet vrij zijn van ziekteverwerkers, algen, bacteriën etc. Dit zorgt voor een betere gewasgroei. Meer weten? Kijk bij Producten.


Corona-maartregelen


Created with Sketch.

Corona  en de bereikbaarheid (25-mrt tot nadere berichtgeving)

In relatie tot corona-zaken willen wij u via deze weg informeren over hoe wij als bedrijf omgaan met de huidige situatie. Th!nk solutions volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend alsmede de adviezen van het RIVM

Onze belangrijkste zorg is het voorkomen van hinder voor klanten en relaties met wie we samenwerken. Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening voor te zetten. 


Bereikbaarheid
We blijven natuurlijk gewoon bereikbaar via email of mobiel 06-17459387. Momenteel werken we zo veel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke bezoeken vinden plaats, in overleg met u, via de digitale weg of telefonische afspraak. Bij wederzijdse goede gezondheid zou een één op één bezoek nog mogelijk zijn, echter het verdient de voorkeur dit zoveel mogelijk vermijden.
Wij vragen uw begrip voor de situatie en hopen u over een tijd weer fysiek te mogen ontmoeten.
Heeft u nog vragen of maakt u zich zorgen? Neem dan contact met ons op.


IPM Essen 2020

Created with Sketch.

IPM Essen (28 tm 31 jan.2020)

Th!nk solutions bezoekt de grootste beurs voor de tuinbouw, IPM Essen in Duitsland, op woensdag 29 januari a.s. Wilt u een afspraak daar inplannen met ons, klik hier voor een afspraak.


Horticontact 2020

Created with Sketch.

HortiContact (18 tm 20 feb.2020)

Tijdens HortiContact 2020, in Gorinchem, zal Th!nk solutions en Teeltlampen.nl weer op zoek gaan naar nieuwe (innovatieve en interessante) relaties. Bent u er ook en wilt u ons ontmoeten, klik hier voor een afspraak.