Advies

Th!nk solutions kan een bijdrage leveren bij vraagstukken met betrekking tot supply chain, commercie, marketing, personeel en exportmangement.

Preformance management, sales en planning

De doelen zijn gesteld, de strategieën bepaald en de processen geoptimaliseerd. Maar is de focus op verkoop binnen uw organisatie optimaal? En wat zijn uitdagingen waar u voor staat? Het vergrootglas komt te liggen op de interne processen in uw bedrijf. Hoe leveren deze een bijdrage aan de prestaties van de supply chain? Welke prestatie indicatoren (KPI’s) moeten er gesteld worden? 
 

Verkopen is veelal iets dat men al van oudsher doet. Echter de manier waarop dit plaats vind, is vooral in de laatste jaren drastisch veranderd. De technologische revolutie en online media spelen hierbij een

essentiële rol. 

Wij kunnen u helpen om uw sales structuur te optimaliseren. Om de afstand te overbruggen tussen medewerkers binnen en buiten. Een nieuwe frisse blik op de preformance, de sales, het sales proces en uw team. Om samen te ontdekken hoe er meer omzet gegenereerd kan worden door het supply chain en sales proces maximaal te benutten.

Marketing & communicatie

Bij elke marktbenadering hoort een adequaat marketing plan en een optimaal communicatiemodel. De focus van uw activiteiten komen zo te liggen op de juiste doelgroep(en). 

Zo vergroot u de naamsbekendheid van uw product of dienst en optimaliseert u de (ver)binding met uw klanten en prospects. Maar hoe gaat dit in zijn werk? En waar begint u?

Export advies 

Exporteren, hoe werkt dat eigenlijk? Wat kan wel of wat kan niet? Welke incoterm moet er gebruikt worden? En hoe vindt men de juiste partner in het buitenland?
Zomaar een aantal vraagstukken waar u tegenaan kunt lopen, wanneer u besluit uw producten of diensten buiten de EU aan te bieden.
 

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om u, op zowel strategisch als tactisch gebied, u te adviseren. 
U kunt hierbij denken aan exportmanagement, exportbemiddeling, maar ook aan het opmaken van exportdocumentatie.


Naast exportadvies, ondersteunen wij u ook graag over zakendoen met landen binnen de EU!


Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over marketing of sales gerelateerde zaken of is er een vraag voor advies op gebied van exportzaken, neem dan direct contact met ons op. Samen bereiken we meer!