Onze Projecten

Th!nk solutions werkt aan uiteenlopende projecten, waarin telkens een andere aanpak gewenst is:

Teeltlampen.nl 

"Positionering en sales"

Om een actieve bijdrage te leveren aan de verlaging van de CO² uitstoot, is ook de tuinbouwbranche genoodzaakt om maatregelen te treffen.

We zien dat in de afgelopen jaren al veel innovaties, ten behoeve van welzijn en natuur, zijn doorgevoerd.
Een voorbeeld hiervan is de toename van het gebruik van LED teeltlampen.
Th!nk Solutions heeft in samenwerking met GE Current, a Daintree company, het project Teeltlampen.nl geïnitieerd.
 
Het inzetten van business development, kennis en netwerkoptimalisatie vormen de basis van dit project.

Chameleon group

Businessmodel en Salesoptimalisatie


Chameleon group is een adviesgroep die zich vooral richt op (new) business. Door het inzetten van kennis, ervaring, netwerk en specialisme adviseert en begeleid Chameleon group (jonge) bedrijven. Dit kan plaatsvinden door o.a. coaching, investeringsprojecten en het oprichten van ondernemingen. Een belangrijke doelstelling is dat minimaal 25% van de opdrachten een maatschappelijk aspect hebben.

Th!nk Solutions levert een actieve bijdrage in de diverse projecten van Chameleon Group. Het uitwerken van business models, marketing en communicatie planning en sales- en netwerkoptimalisatie zijn uitdagingen waarop wij ons focussen.

Vertaalbureau Blue

Positioneringsstrategie”


Vertaalbureau Blue is een jong bedrijf dat in 2017 is gestart met haar activiteiten op het gebied van online vertalingen. Het bureau levert vertalingen op diverse vakgebieden. Om haar naamsbekendheid te vergroten, en de relatie met haar klanten te versterken, is Th!nk Solutions  succesvol bezig geweest met het ontwikkelen van de positioneringsstrategie voor Vertaalbureau Blue

Inmiddels heeft het management van Vertaalbureau Blue besloten om de activiteiten te beëindigen.